En Vecka Senare.

Då var det dax att uppdatera lite igen. Jag är dålig på det, jag vet. Men det är bättre än inget iallafall :)

Sitter på jobbet just nu. Har lite rast. Eller 1 timme och 47 minuter för att vara exakt :) Det är verkligen inte kul att man ska börja jobba klockan 19.50 en fredag kväll. Då vill man ju bara ligga hemma och mysa i soffan och titta på en film. Iallafall jag. Men jag har ätiti lite Ben & Jerrys glass på jobbet istället så jag klarar mig. Det blir mitt mysande ikväll :) Ska snart åka till Ängelholm och tillbaka. Det kommer nog vara fullt ös. En massa fulla fjortisar och pensionärer. Jippie!

Imorgon är jag ledig iallafall. Då ska jag dricka en massa rött. Det längtar jag efter. Fest blir det. Sen är jag ledig söndag och måndag också. I can´t wait!

Det var allt för denna gången...

THANK GOD IT´S FRIDAY!

Nu är det äntligen helg. Så skönt. Jag ska sova massor och dricka massa vin och äta underbar mat (vi är bortbjudna på middag och då vet jag att det kommer bli supergod mat )

Dagen har varit helt okej. Fast trött var jag när klockan ringde 04.15 imorse..eller natt kan man kanske kalla det :P Jobbade till 14, efter det var jag och fixade mina naglar, sen hem och sov två timmar och efter jag vaknat körde jag och hämtade David på jobbet och sen köpte vi pizza på vägen hem. Och nu har Stina varit här en sväng. Hon ska åka till Thailand imorgon. Som alla andra då ;) Men f-n vad nice!! Vi kommer inte ses på en månad nu. Hon kommer hem någon dag efter jag har åkt till Chicago. Men sen har hon ju flyttat hem så man lär ju se en hel del av henne nu.

Idag beställde jag lite nya vår grejer. Skönt att uppdatera sig lite. Ett par skor och en jacka. Plus två par leggings. Längtar till april-maj. Det är mina favorit månader. Eller iallafall maj. Allt är så underbart härligt då!


Mina köp

  


Det var allt för idag...

PROSIT.

Idag mår jag inget vidare. Förkyld och tjock i halsen och allt det där.. Grymt tråkigt och så förlorar man en massa pengar på att vara hemma också. Men vad ska man göra när man inte mår bra?

Har inte gjort ett dugg idag, suttit i soffan och kollat massa tv med min laptop i mitt knä. Skönt faktiskt :) Och när man inte mår bra så finns det ju inte så många alternativ.

Nu ska jag och älsklingen kränga Macaroni & Cheese. Kanske inte världens nyttigaste men det går hem här iallafall :)

That´s it for now. Orkar inte skriva så mycket mer idag.

IDAG ÖNSKAR JAG MIG DEN HÄR.


Denna underbara Gucci väska skulle gärna få bo hos mig. Men sen kostar den ju $1295 vilket motsvarar ungefär 8000 svenska riksdaler. Kanske inte en summa jag skulle lägga på en väska. Nej aldrig i livet faktiskt. Men grymt snygg är den iallafall :)


image28
image29




Dagens låttips då:


Takida - Curly Sue
 
Längesen jag hörde en så bra låt.

SÖNDAG.

Har inte skrivit här på ett tag. Har inte orkat. Men nu tänkte jag att det var dax att slänga in ett inlägg :)

Har väl inte hänt så mycket, längtar sjukt mycket tills jag ska ha semester! Är såå trött på att folk är så sura och otrevliga hela tiden. Men visst finns det dom som förgyller ens dag med att vara trevliga så man överlever ju. Men ibland behöver man en break.

Och så känns det som att våren är på väg. Härligt! 

Och om några dagar så flyttar Stina hem igen. Ska bli så kul. Har saknat henne massor.

Det var allt för denna gången. Nu ska jag försöka reda ut vad jag ska äta för nått ikväll. David har redan bestämt att han ska äta pizza men jag är inte så sugen på det..

Ciao

Seg Tisdag.

Denna dagen har varit seg. Kanske för att jag gick upp kvart över fem imorse?

Mycket på jobbet, saker som inte funkade och sura resenärer. Sluta skäll hela tiden. Vi gör vårt bästa. Iallafall jag :)

Skrev kontrakt idag på lägenheten. Så nu är den vår. Helt underbart!

Och förresten höll ju på att glömma: Mobilen är min :) Längtar redan tills den landar på posten.

Idag är det fettisdagen (stavas det så?). Jag är riktigt sugen på en semla. Har inte fått någon idag ju. Skulle köpa innan men dom var slut. Lite otur. Kanske kan hitta nån imorgon. För dom borde inte sluta säljas ännu :)

Nu ska jag ner i tvättstugan. Finns roligare saker i livet!


image27


Mums!

DAGENS KÖP.


image24
  

                            
        Chain Shoulder Bag    
                                                             

                                                                                  
www.accessora.se


VILKEN UNDERBAR DAG!

Gick inte och la mig förrän ungefär kvart över fem imorse. Hade redan lagt mig en gång men låg och vände och vred på mig i en timme så jag gick upp igen. Fastnade framför tvn, ett gammalt Bachelor avsnitt och sen ett program om en familj med jobbiga ungar som dom skulle lära sig att hantera. Haha rolig underhållning.

Det blev inte många timmars sömn efter det. Gick upp vid nio för att jag skulle ringa Akelius och säga att vi var intresserade av lägenheten vi tittade på. Och en timme efter ringer dom tillbaka och säger att vi får den! :) Så jäkla gött alltså. Äntligen får vi mer plats. Och ett större kök som jag har längtat efter hehe.
Sen efter det så kunde jag såklart inte sova mer för jag har tusen saker att tänka på nu. Men skönt är det.

Kan inte släppa den lila motorola mobilen heller hehe. I´m in love! Har lagt bud på en på Tradera men det är såklart någon som bjuder hela tiden samtidigt som mig så vi får slåss om saken. Men jag lägger inte hur mycket som helst. Ska kolla om jag hittar den när jag är i USA annars. Den lila versionen går ju tydligen inte att få tag på här i Sverige. Aja sicka problem man har då :P

Nu ska jag snart fixa mig lite och sen ska jag träffa Louise och hennes lille Emilio. Sötare bebis får man leta efter!



Ha en underbar dag för det ska jag ha!


TRÖTT.

Nu räcker det för idag

image22

Om du var tvungen att välja.

Vilken av dessa hade du valt då?


image15
image16

www.chique.se


GE MIG!

Hittade denna mobil precs när jag surfade rundor lite. Seriöst är det någon som vet vart man kan hitta en sådan? Detta är ju en dröm. Jag är kär. Såååå snygg. Ge mig den nu!

image13


Nu har jag äntligen jobbat färdigt mina 6 dagar i rad. Det ska firas med 2 dagars ledighet. Inte fel!

Resan till Chicago är bokad nu. Den 13 Mars kommer United Airlines ta mig över atlanten. I can´t wait!

image14



Idag var vi och tittade på en lägenhet. En trea. Trivs som fisken i vattnet i våra lägenhet som vi har nu, men känner att vi vill ha större. Det behövs mer plats för oss så jag får plats med alla mina väskor och David måste ju få plats med alla sina flygplan ;)
Aja vi får se. Det är ju inte säkert att vi får den, men isåfall så kommer det fler.. ingen brådska.



RSS 2.0