Proppmätt.

Ja det är precis vad jag är. Har precis krängt lasagne. Så gott! Min mamma är här och har lagat mat till mig och David. Finns inget mysigare än att mysa med dom man älskar mest i hela världen :)

Gick upp 7 imorse för jag var tvungen att tvätta. Den enda tiden som fanns idag. Så nu är man rätt seg så här på kvällskvisten.

Nu ska vi spela en runda buzz. Sen blir det kaffe och packa. Tråkigt att packa men man har inget val hehe.

Ciao

image35


GodMorgon.

Har precis gått upp. Vaknade när posten kom och jag var tvungen att gå upp och se om alla mina paket hade kommit. Och det hade dom :)

Idag har jag en del att fixa. Ska till posten, växla pengar och sen måste jag klacka om mina stövlar också. Måste även en sväng och handla lite småsaker inför resan. Varför ska jag vara så lat så jag sparar såna här saker till sist? Typiskt mig. Sen vid fyra ska jag iväg o jobba. Hade gärna sluppit så jag hade haft mer tid till annat idag. Men det är sista dagen innan semestern så det får gå. Och jag slutar lite innan nio också så det blir inte många timmar :)

Nä nu får man väl börja fixa sina saker så det blir gjort.


Have a nice day!

Sunday.

Har precis kommit hem från min mamma. Vi har ätit middag och lite sånt. Tur mamma finns :)
Tittar på Wallander - Mastermind på fyran. Har redan sett den en gång. Den är sjukt bra. Och väldigt läskig tycker jag. Lätt den bästa Wallander filmen jag har sett :) Tycker dock att Lassgård gör rollen som Wallander lite bättre eftersom han är tuffare enligt mig. Men Krister Henriksson funkar bra också :) Såg också att hon som spelar Irene Huss också är med som polis. Det hade jag ingen aning om hehe.
Imorgon är det jobb som gäller. Bara två dagar till sen är det semester tills den 24:e :) Måste fixa en massa saker på onsdag. Tvätta, växla pengar, packa, köpa det sista inför resan osv. Mycket att tänka på. Packa är inte min starka sida. Sååå tråkigt. Men det måste göras.
Ska mellanlanda på Heathrow. Har aldrig varit på den flygplatsen så det ska bli spännande faktiskt. Har hört att det finns massa affärer och grejer där så det kan kanske bli lite shopping. På O´hare finns det ju knappt nånting alls. Skittråkig flygplats enligt mig. Och så är den ändå riktigt stor. Aja kanske köper en snygg väska eller så ;) (Väskor är min stora passion i livet). Tänkte nog köpa en ny parfym också. Vet dock inte vilken. Någon som kan tipsa om en god parfym kanske? :)


Nu ska jag surfa vidare och kolla på filmen.

image34

Saturday Night.

Vilket underbart väder det är idag. Vaknade runt halv elva (väldigt tidigt en lördag enligt mig :P). Jag som hade tänkt att sova till minst klockan ett. Men nej det fick man inte. För grannen ovanför låg nog på golvet med sandpapper i högsta hugg. Det lät som det iallafall. Jag vet att dom ska flytta så dom måste nog fixa det sista i lägenheten nu. Och jag kan förstå att dom måste fixa sina golv efter deras hund som springer rundor och slår grejer i golvet m.m. Men tack för att jag får sova då! Längtar tills man bor i radhus eller hus eller något annat som inte är så lyhört.

Igår var jag helt död. Låg på soffan hela dagen efter jobb. Kollade på nya Irene Huss filmen. Jag älskar såna filmer. Sen somnade vi rätt tidigt. Inte så konstigt eftersom jag vänt på dygnet hela veckan pga av jobbet. Men så är det. Bara att förstå att man inte kan/orkar göra en massa saker då. Men nu är jag utvilad igen :)

Ikväll ska jag jobba. Det är egentligen min lediga helg men jag bytte förra helgen så det får jag ta igen ikväll. Hoppas verkligen att det blir lugnt för jag är inte sugen på fulla idioter och en massa stök. Sist jag jobbade helg var det katastrof. Folk är inte kloka. Jaja vi får väl se vad som händer idag. Det lär nog inte bli helt lugnt iallafall. SUCK!

Är grymt sugen på falafel. Kanske blir det till mat ikväll när jag kommer till Malmö. Vi får se.


image33

Gottit ;)

Sweet Dreams.

Ville mest bara skriva godnatt. Nu ska jag lägga mig i sängen med en tidning och mysa. Sen ringer klockan 04.30.  Jag vill inte. Och som vanligt så kan jag inte lägga mig i tid som en normal människa. Nej jag kommer aldrig lära mig. Jag är född till att vara vaken på natten och sova på dagen :)


Natti.

TRÖTTARE ÄN TRÖTTAST.

Denna veckan är riktigt tråkig. Jobbar hela tiden. Och så har jag världens tråkigaste pass 3 dagar i rad. Och dessutom måste jag gå upp halv fem varje morgon. Jag är så trött hela tiden. Orkar ingenting. Och så ska det snöa på köpet också! Aja det går väl över :) Känner dock att min kropp tar stryk av att inte få tillräckligt med sömn.

Men om en vecka så åker jag. Då är det semester. Precis vad jag behöver!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen iväg och hämta hjärtat på jobb.

image32

RSS 2.0