NattiNatti.

Lång dag idag. När man börjar vid 13 och slutar kl 22 så hinner man typ ingenting. Om man vill ha sovmorgon. Så segt. Och imorgon är det samma tider som gäller. Men skit i det, jag överlever :) Ska jobba 6 dagar i rad denna veckan. Hårt. Men det är skoj när man får lön sen :)

Nåja, har hunnit med att titta på några avsnitt Sex and the city och gjort mig en god smoothie. Ett måste.. såå gott!

Nu ska jag gå och lägga mig och tvinga min bättre halva att göra likadant. Det är så tråkigt att somna själv!


                                                                     
image12


Godnatt!

Söndag.

Har inte skrivit här på ett tag. Men tänkte slänga in ett inlägg här nu.

Idag är det söndag, en riktigt mysig sådan. Solen har varit framme idag och himmlen var klarblå. Lite vårkänslor sådär, men det är fortfarande för tidigt egentligen. Jag går bara o väntar på att det ska komma riktigt mycket snö så det blir kaos i hela skåne. Det brukar ju hända i januari - februari typ. Men vem vet, detta året kanske det inte blir någon snö dessa månader. Jag hoppas på det iallafall.

Jobbade till 21.30 igår kväll, sen var jag bara hemma och mös. Skönt att vakna upp pigg idag. Jag och älsklingen åkte en sväng till Väla. Köpte ett par stövlar och sen hittade vi ett fint badrums skåp på Indiska. Det andra skåpet  vi hade ramlade ner mitt i natten. Skumt var det. Men rädd blev man. Jag trodde typ att det var någon som hade kastat något genom fönstret eller nått. För det var en jäkla smäll!


                                      image5
                                                                                               Nya skåpet :)



Har precis betalt alla räkningar. Så tråkigt. Man bara ser pengana flyga iväg. Men som tur är så är vi ju två om det mesta, så det känns skönt iallafall. Har bestämt mig för att jag inte får shoppa något mer denna månaden. Vill ju spara mig tills Chicago. Wish me luck! Tror inte jag kommer kunna hålla mig :) USA är verkligen shopping paradiset för mig. Det finns så mycket!

Nu ska vi snart laga tacos. Mumsigt. Har börjat med det nya från Santa Maria, Red fusion. Kul med något nytt. Det piffar upp lite. Så testa det vettja :)

image7 image10image11


Off.

Då var jobb dagen äntligen över. Har varit sjukt seg idag, fick ju inte sova ut som jag ville.. Men imorgon börjar jag först vid 17 så då kan jag sova lääääänge :)

Krängde MAX mat innan.. GI kyckling mål.. låter super nyttigt..eller inte, men vi kan ju låtsas så känns det bättre :) Sjukt gott var det iallafall. Har ni inte testat den burgaren så gör det illa kvickt!

Sitter och surfar rundor och shoppar lite. Jag är en sån som shoppar alldeles för mycket, speciellt väskor
 - Min STORA passion i livet :) Men det bästa med att shoppa på internet är ju att det är så bekvämt, bara ett klick och sen landar varan i din varukorg :)

Nä nu orkar jag inte skriva mer..ska krypa ner i soffan och titta på några avsnitt av underbara Sex and the City..


                                                                  image4
                                                                                                    Underbart!

GODMORGON

Så sjukt trött är jag! Vet inte vad klockan var när jag somnade men sent var det iallafall.
Och så börjar man jobba om 1 ½ timme och slutar inte förrän 22. Jag kommer somna..

Nä om man skulle  ta och hoppa in i duschen så man blir lite pigg iallafall...


Ge mig en broms

Och så skriver jag lite till :)

Idag har jag inte gjort något alls typ. Varit ledig, alltid skönt!

Jobbar bara två dagar till denna veckan sen är man fri två dagar. Skulle egentligen jobbat på lördag men bytte så jag jobbar nästa helg istället. Ska hem till Jeanette på lördag. Lite tjejmys och en del vin och så, sånt är aldrig fel, känns som man gör sånt allt för sällan. Det får bli ändring på det!

Fick min semesteransökning i mars beviljad också så det blir en liten tripp till Chicago då. Ska hämta hem min syster hade jag tänkt :)

                                  image3
                                                                             Chicago sommaren 2007


What else....

Joo...
Detta är vår nyinköpta självgående dammsugare iRobot Roomba, söt va? :) Efter mycket tjat från David så gav jag med mig och vi bestämde oss för att köpa en. Och idag landade den på posten. Jag ångrar ingenting! Den är riktigt nice, man kan sitta och titta på den i soffan och man behöver inte lyfta ett finger. Den kommer åt överallt där det behövs. Rekommenderas starkt till er som har tröttnat på att dammsuga själv :)


                     image2


Nu har jag varit duktig!

Ciao

Here we go

Okej dax att börja blogga!

Måste dock lära mig hur det funkar... och speciellt ändra design så det blir lite mer personligt :)

Nån som har lust att ge mig lite tips? ;)



To be continued...

RSS 2.0